Kennis van zaken en betrokken

gerdoportret

Een graf herstellen of een begraafplaats renoveren is geen alledaags werk. Niet in de laatste plaats omdat een begraafplaats een plek is van herinnering en eerbied. Een plek waar leven en dood naast elkaar bestaan. Zo’n plek verdient meer dan zomaar een aanpakker met kennis van zaken. U wilt vooral een aanpakker die de ongeschreven regels van werken op een begraafplaats kent.

Wij zijn uw empathische aanpakker

Voor ons is het werken op begraafplaatsen in de eerste plaats een kwestie van empathie en betrokkenheid. Wij weten hoe en wanneer de klus op een goede manier en respectvolle manier kan worden geklaard. Onze drijfveer is om u - onder soms heel bijzondere omstandigheden - te verrassen met een prachtig eindresultaat.

Vakwerk tot op de centimeter

Onze werkruimte is vaak maar klein. Dat weerhoudt ons er niet van om vakwerk af te leveren. Met heel veel passie, vakkennis en speciale machines halen wij het maximale uit elke centimeter. Of het nu gaat om een routineklus of een uitdaging waarin van ons vindingrijkheid wordt gevraagd. Netjes, geduldig en met oog voor detail maken wij werk van uw herinnering.

 

G. Heite - Oosterstreek 121 - 8388 NC Oosterstreek -  06 291 887 61