Grafrestauratie

Een beschadigd, verweerd of scheef gezakt grafmonument is een oneerbiedig en triest gezicht. Een vervallen grafmonument is met vakmanschap vaak nog goed te restaureren. Laat het opknappen van uw waardevolle herinnering niet aan het toeval over. Met onze hulp is de restauratie van het graf in vertrouwde en kundige handen. 

Wij werken voorzichtig en vakkundig

Het restaureren van een graf voeren wij met vakmanschap en precisie uit. Voorzichtig handelen is heel belangrijk om schade te voorkomen. De werkruimte is klein en meestal staan er graven in de buurt. Wij werken tot op de centimeter nauwkeurig.

Wij herstellen een graf in oude staat

Wij doen wat nodig is om een graf in oude glorie te herstellen. Soms is het plaatsen van een nieuwe dekplaat voldoende om het gedenkteken op te knappen. Vaak er is meer voor nodig om een graf weer de uitstraling te geven die het verdient. Bijvoorbeeld door het natuursteen te vervangen met een vergelijkbare steensoort.

Voorbeelden van onze werkzaamheden:

  • vervangen van slechte delen;
  • rechtzetten;
  • schuren en polijsten;
  • opschriften bijwerken;
  • grind vervangen;

U weet van tevoren wat u kunt verwachten

Wij snappen dat het spannend kan zijn het herstel van een grafmonument uit handen te geven. Wij kijken daarom samen met u wat er nodig is om het graf in de oude glorie te herstellen. Op die manier weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Een geruststellende gedachte.

G. Heite - Oosterstreek 121 - 8388 NC Oosterstreek -  06 291 887 61